Sajtószoba hírek

Sajtóközlemény

Írta: Balogh Ákos / PDFNyomtatásE-mail

Az Eszterházy Károly Főiskola területi társadalmi, gazdasági

szerepének fejlesztése: Oktatás – Gyakorlat – Innováció

TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0013

 

Az Eszterházy Károly Főiskola területi társadalmi, gazdasági szerepének fejlesztése: Oktatás – Gyakorlat – Innováció megnevezésű pályázatban az Agria TISZK Nonprofit Kft. konzorciumi partnerként vesz részt.

 

Az Agria TISZK Nonprofit Kft. alapításától kezdve kereste a lehetőségeket arra, hogy oktatást segítő tevékenysége révén lehetőséget adjon fiataloknak, pályakezdőknek tudásuk bővítésére, új ismeretek megszerzésére. A projektben való részvétellel 12 képzési programot fejlesztettünk ki, 9 különböző képzési programban több, mint 260 fiatalnak tudtunk 45, 60 és 120 órás tanfolyamainkkal új ismeretek átadni, illetve felkészülési lehetőséget nyújtottunk a gyakorlati és a szóbeli vizsga követelményeinek átlátására, a szükséges feladattípusok begyakorlására és a stresszmentes vizsgaszituációra való felkészülésre, illetve az alapismeretek elsajátításával a tanulmányokban való felzárkózáshoz.

Lezárult az Agria TISZK TIOP-3.1.1 projektje

Írta: Nagy Ilidkó / PDFNyomtatásE-mail Read More

Lezárult az Agria TISZK Nonprofit Kft. TIOP-3.1.1-09/1-2009-0001 azonosító számú, az Agria TISZK infrastrukturális hátterének fejlesztése megnevezésű projektje.

Sajtótájékoztatóval egybekötött nyilvános bejárás az Agria TISZK -nél

Írta: Nagy Ildikó / PDFNyomtatásE-mail

Sajtótájékoztatóval egybekötött nyilvános bejárásra került sor 2012.november 30-án az Agria TISZK Központi Képzőhely A- , és B-épületében.

A sajtótájékozatató során Várkonyi Szabolcs projektmenedzser a Tiop-3.1.1-09-1-2009-0001 azonosító számú projekt csaknem két éves időszakát elevenítette fel, maj Ringert Csaba, az Agria TISZK ügyvezetője mutatta be a Központi képzőhely felépülésének fázisait. A sajtótájékoztató végén a megjelenteknek lehetőségük nyílt megtekinteni az épületkomplexumot.

Sajtótájékoztató a TIOP pályázat előrehaladásáról

Írta: Nagy Ildikó / PDFNyomtatásE-mail Read More

Sajtótájékozatót tartott az Agria TISZK Kft. a TISZK központi képzőhely építésének előrehaladásáról.   

Sajtótájékoztató anyagok

Írta: Nagy Ildikó / PDFNyomtatásE-mail

Az Agria TISZK Nonprofit Kft. TIOP-3.1.1.-09/1-2009-0001 számú pályázatának előrehaladásáról szóló sajtótájékoztató anyaga az alábbi linkeken érhető el:

http://www.tveger.hu/hirekreszlet.php?hir=3675

http://www.radioeger.hu/hu/helyi_hirek-id8475.html

1. oldal / 6